Naar de inhoud

Contact

 

Praktijkinformatie Marcella Sjollema

Bekken- en bekkenbodemtherapie & chronische pijn. Zwangerschapsbegeleiding & massage

  • 06 – 27 574 800
  • Rozenstraat 13  1441 HV 
  • Let op: dit is niet in gezondheidscentrum de Roos!
  • facebook: Mensendieck praktijk Marcella Sjollema

Praktijkinformatie Marijke Stuiver

Scoliose en Kyfose

  • 06 200 88 948
  • 1441 RW Purmerend

Afspraken

De eerste afspraak maken doet U bij voorkeur telefonisch. Tijdens het werk staat een antwoordapparaat aan. Als U hier uw naam en telefoonnummer achterlaat, wordt u teruggebeld.

U kunt ook via deze site een email sturen, waarop u de dagen en tijden vermeldt waarop u beschikbaar bent. Bij aanmelding van middelbare scholieren graag even het rooster meesturen, zodat gezocht kan worden naar een afspraaktijd voor/na schooltijd.

Verwijsbrief

Wordt u door een arts verwezen, dan dient deze u een verwijsbrief mee te geven.

Behandeling zonder verwijsbrief is wel mogelijk (Directe Toegankelijkheid Oefentherapie), maar de therapeut is dan verplicht tijdens het eerste gesprek een screening uit te voeren. Het verslag van deze screening gaat naar de huisarts, zodat deze weet dat u onder behandeling bent.

Wat neem ik mee bij de eerste afspraak?

Neem behalve de verwijsgegevens altijd uw verzekeringspasje en ID mee. Verder een handdoek om op te liggen.

Houdt u er verder rekening mee dat U geacht wordt zich uit te kleden tot op het ondergoed. Sommige pubers komen liever in zwemkleding dan ondergoed, dit is geen probleem.

Verhinderd?

Mocht u verhinderd zijn om een afspraak na te komen, belt u dan minimaal 24 uur van te voren af. Een afspraak op maandag moet de vrijdag ervoor voor 17 uur afgezegd worden. U voorkomt daarmee het in rekening brengen van het verzuimtarief.

Parkeren

U wordt verzocht om op de locatie Rozenstraat uw auto niet op de ventweg voor de praktijk te parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt in de Anemonenstraat, Chrysantenstraat of tegenover de praktijk in de Rozenstraat.

logo-kp
Netwerk Chronische Pijn
logo-kp