Naar de inhoud

Sportmassage Purmerend

Sportmassage Purmerend; voor sporters en niet sporters.

Sporters

Welke uitdaging je ook aangaat, je wil zo fit mogelijk aan de start verschijnen. Een sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden ingezet. Voor het sporten zorgt een massage voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Uiteraard is het géén vervanging van een warming up! Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel zodat je zonder spierpijn of vermoeidheid kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

We kunnen je ook helpen door een pijnlijk gewricht, band en/of spier  te ondersteunen met tape en bandage. Ook adviseren en helpen we bij  kramp.

Niet sporters

Last van een stijve en/of pijnlijke nek, schouder, rug, hoofdpijn of gewoon als ontspanning; wij zijn je graag van dienst.
We hebben het steeds drukker en verwachten steeds meer van onszelf. Lichaam en geest kunnen daarom van tijd tot tijd wel wat ontspanning gebruiken. We bezorgen je graag dat gevoel van ontspanning en welzijn. De massage ontspant je spieren maar zorgt tegelijkertijd voor een weldadige algehele ontspanning.
In combinatie met oefentherapie zijn klachten sneller verholpen.

Wanneer komen?

Sommige mensen komen alleen als ze klachten hebben. Sommigen komen eens per maand, ter “onderhoud”. We sporen spierknopen op en masseren deze weg voordat ze tot problemen leiden. Maar ook omdat massage gewoon prettig, ontspannend en nuttig is! Verzorg jezelf goed. Met gezonde voeding, voldoende slaap en voldoende rust en ontspanning! Je bent bij ons in goed handen.

Door wie?

Marcella Sjollema en Tamar van Tiel hebben beide een NGS sportmassage diploma en licentie.

Marcella Sjollema is sinds de vroege jaren 90 werkzaam als oefentherapeut Mensendieck en heeft een schat aan ervaring met het behandelen van mensen met uiteenlopende klachten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iets verkeerd gaat en bent verzekerd van optimale zorg!
Bel Marcella op 06-27574800 of ga naar de “neem contact op” knop elders op onze website.

Tamar van Tiel is personal trainer en student fysiotherapie.
Bel Tamar op 06-52737697.

Wij kunnen je dus veel meer bieden dan een standaard sportmasseur.Een combinatie van behandeling en massage is mogelijk.

Tarief

Een massage kost 25 euro per half uur.

Waar?

We hebben 2 praktijklocaties; op de Rozenstraat 13 in de zogenaamde “bloemenbuurt” bij het centrum (vlak achter het “stadje”) van Purmerend en in de Weidevenne in Gezondheidscentrum Weidevenne op de Melbournestraat 2F in Purmerend.

In overleg is een massage bij u thuis mogelijk.

logo-kp
Netwerk Chronische Pijn
logo-kp